Ryhmänohjaus 14.4.2011

 

  • Jaksotodistuksien jakaminen. Ryhmänohjaajat – tarkistakaa oppilaidenne suoritukset ja kurssi­määrät. Tarkistatteko myös muut mahdolliset puutteet opintosuorituksissa, esim. vä­häiset suori­tukset jossakin tietyssä aineessa ja hylättyjen kurssien määrän. 09-ryhmillä kurs­seja tulisi olla noin 55, 10-ryhmillä noin 25.

 

  • 4. jakson uusintakokeet ja korotuskokeet pidetään ma 2.5. klo 15.00 ja ti 3.5.klo 14.30 auditori­ossa. uusintakokeissa voi uusia hylättyjä kursseja tai suorittaa puutteellisia kurssin osioita. Korotuskokeissa korotetaan hyväksyttyä arvosanaa. Korotuskokeisiin ilmoittaudu­taan opon työhuoneesta saatavalla lomakkeella viimeistään ti 19.4.

 

  • Tällä jaksolla opiskelijoille järjestetään ylioppilaskirjoituksiin liit­tyvää tiedotusta ja ohja­usta, joka kuuluu pakolliseen OP 2-kurssiin. Syksyn 2011 ylioppilaskirjoituksiin osallistuvat toisen vuosikurssin ja talossa olevat kol­mannen vuosikurssin opis­kelijat kokoontuvat 5. jak­son aikana kolme kertaa ohjauk­siin Oh­jaus tapahtuu ryh­missä ja opinto-ohjaaja aikatauluttaa ohjaukset si­ten, että kaikki opiskelijat voivat osallistua niihin. Ensimmäiset ohjaukset ovat olleet jo täällä viikolla.  Listat ensi viikon ohjauksista tulevat lukion ilmoitustaululle tänään. Opiskelijoiden tu­lee ilmoittautua ryhmiin mahdollisim­man pian.

 

  • Kerätään opiskelijoilta viime perjantain Unicef-kävelyn sponsorikuoret (rahoineen). Vie­dään rahakuoret kansliaan

 

  • Tuotetaan jo ennakkoon mietitty  hyvä omaa ryhmää kuvaava lause, virke tai jopa runo. Tämä kirjallinen tuotos laitetaan vuosijulkaisuun luokkakuvan yhteyteen. Valmiit tuotokset Aunelle tai Lauralle

 

  • Viidennen jakson koeviikon lukujärjestyksessä on virheitä:

- pe 27.5. klo 11.40 alkaa 3. palkin kokeen valmisteleva tunti (7 muutetaan 3:ksi)

- ma 30.5. klo 12.00 alkaa 1. palkin kokeen valmisteleva tunti (2 muutetaan 1:ksi)