Ryhmänohjaus 15.8.2011

08-ja 09 ja 10 -RYHMÄT

·    Tarkistetaan läsnäolijat. Opiskelijat merkitsevät läsnäolonsa sekä tarkastavat henkilötietonsa, osoitteensa, puhelinnume­ronsa, kotipuhelimensa sekä sähköpostiosoitteensa ryhmänohjaajille jaettavalta listalta. Lista palautetaan kansliaan. Opiskelijoiden on myös ehdottomasti tarkistettava Wilmasta kohdasta Lomakkeet, että tiedot ovat oikein.  Myös Moodlessa oleva sähköpostiosoite on tarkistettava. Tiedot on päivitettävä tämän viikon ai­kana.

·    Jaetaan opinto-oppaat. Opinto-opas on tarkoitettu kaikkien opiskelijoiden käyttöön ja se on lu­nastettava  2 eurolla. Sopikaa ajankohdasta opiskelijoiden kanssa.

- Opinto-oppaassa on virheitä. Abi-infot syksyn kirjoittajille pidetään to 25.8. ja to 8.9. Äidinkielen tekstitaidon koe on perjantaina 16.9. Korjataan virheet opinto-oppaaseen.

·    Jaetaan hopsit ja tehdään tarvittavat muutokset.

·    Kerrataan vaaratilanteessa poistumiseen liittyvät asiat.

·    Korotus- ja kesäopintojen kokeeseen on ilmoittauduttava viimeistään tänään. Opon työhuo­neessa on ilmoittautumislomakkeita. Korotus- ja kesäopintojen kokeet pidetään ti 23.8.klo 14.30.

·    Terveydenhoitaja Sanna Sotaniemi on tavattavissa koululla maanantaisin, torstaisin ja parittomien viikkojen perjantaisin.

·    Kerrataan opiskelijoille pelisäännöt: poissaolot, myöhästely, tupakointi.

·    Poissaolojen selvittäminen: myös yli 18-vuotiailta kotona asuvilta pyydetään poissaoloilmoituksiin huoltajan tai allekirjoitus.

·    Torstaille merkittyä yo-kirjoituksiin annettavaa yleistä ohjaustilaisuutta ei pidetä, vaan ohjausta annetaan aineittain kertauskursseilla.

·    Abi-info kaikille syksyn 2011 kirjoittajille to 25.8. klo 11.30 auditoriossa. Läsnäolopakko.

- Opetus alkaa ti 16.8. lukujärjestyksen mukaisesti.

 

11-RYHMÄT

·    Tarkistetaan läsnäolijat. Opiskelijat merkitsevät läsnäolonsa sekä tarkastavat henkilötietonsa, osoitteensa, puhelinnume­ronsa, kotipuhelimensa sekä sähköpostiosoitteensa ryhmänohjaajille jaettavalta listalta. Lista palautetaan kansliaan. Opiskelijoiden on myös ehdottomasti tarkistettava Wilmasta kohdasta Lomakkeet, että tiedot ovat oikein. 

·    Tiistaina 16.8. ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille pidetään ryhmänohjausta klo 8.05 -9.20 koti­luokissa. Tämän jälkeen koulu jatkuu lukujärjestyksen mukaisesti.

·    Jaetaan opinto-oppaat. Opinto-opas on tarkoitettu kaikkien opiskelijoiden käyttöön ja se on lu­nastettava  2 eurolla, joka tuodaan 16.8 klo 8.05 alkavaan ryhmänohjaukseen.

·    Terveydenhoitaja Sanna Sotaniemi on tavattavissa koululla maanantaisin, torstaisin ja parittomien viikkojen perjantaisin.

·    Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden ryhmäytys pidetään ti 23.8. Aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

·    Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille järjestetään ensimmäisellä jaksolla pakollista opinto-ohjausta kolme kertaa viikossa.

·    Jaetaan lukujärjestykset, selvitetään opiskelijoille opiskelun, varmistetaan, että opis­kelijat ym­märtävät lukujärjestyksensä.

·    Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille jaetaan salasanat Wilmaan ja Moodleen. Moodlen käyttö opetetaan OP- kurssin aikana. Wilmaan kirjaudu­taan seu­raavasti:

a)   http://wilma.kemi.fi/ à Wilman etusivulta kirjaudutaan sisään, käyttäjätunnus on muo­toa su­kunimi.etunimi ja salasana kirjainten ja numeroiden yhdistelmä, jonka voi muuttaa en­simmäisen kirjautumisen jälkeen.  Salasanan tulee olla vähintään viisi merkkiä pitkä ja sen tulee sisältää joko sekä isoja että pieniä kirjaimia tai sekä kirjaimia että numeroita. Henkilö­tiedot eivät sovellu salasanaksi.

b)   voit kirjautua myös Kemin lyseon lukion kotisivujen kautta à www.kemi.fi/lukio à Wilma