Ryhmänohjaus 1.12.2011

  • Jaksotodistuksien jakaminen. Ryhmänohjaajat – tarkistakaa oppilaidenne suoritukset ja kurssi­mää­rät. Tarkistakaa myös muut mahdolliset puutteet opintosuorituksissa, esim. vä­häiset suori­tukset jossakin tietyssä aineessa ja hylättyjen kurssien määrän.

11- ryhmillä tulisi olla                   10-14 kurssia suoritettuna

10- ryhmillä tulisi olla                   40-45 kurssia suoritettuna

09– ja 08-ryhmillä tulisi olla noin 70 kurssia suoritettuna

HUOM! Abitu­rienttien on vaikeaa suorittaa kursseja 4. jaksolla ja 5. jaksolla se on jo liian myöhäistä. Myös kirjoi­tusaineista puuttuvat pakolliset kurssit on suoritettava tämän jakson aikana. Abeille opinto-ohjauksen kurssit 1 ja 2 tulevat ja 3. jakson jaksotodistukseen. Ensim­mäisen ja toisen vuosikurssien opiskelijoiden on palautettava jaksotodistus ryhmänohjaajalle varustet­tuna opiskelijan huoltajan allekirjoituksella. (sopikaa ryhmänne kanssa milloin ja miten).

  • Kerrataan uusintakokeeseen ilmoittautuminen:

1.   Kaikki ilmoittautuvat uusintakokeisiin entisellä lomakkeella:

  1. Hylätyn arvosanan saaneet ilmoittautuvat kokeen palautuksen yhteydessä opettajalle, jolloin opettaja kertoo tukiopetuksen ajankohdat.
  2. Edellisellä jaksolla hylätyn arvosanan saaneet ilmoittautuvat opettajalle, jolloin myös kerro­taan tukiopetuksen ajankohdat.

Uusintakokeisiin osallistuminen edellyttää tukiopetukseen osallistumista.

  1. Kokeeseen ensimmäistä kertaa osallistuvat ilmoittautuvat kokeen palautuksen yhteydessä opettajalle.

Tukiopetukseen osallistuminen on suotavaa mutta vapaaehtoista.

Uusintakokeet järjestetään ma 12.12. klo 15.00 ja ti 13.12. klo 14.30 auditoriossa.

·         Ma 5.12. koulullamme järjestetään itsenäisyyspäivä juhla. Opiskelijat kokoontuvat klo 8.45 kotiluokkiin ja ryhmänohjaaja tarkistaa läsnäolijat sekä jakaa opiskelijat ryhmiin. Tämän jälkeen koulupäivä jatkuu erilaisilla rasteilla. Päivä päättyy klo 13, jolloin kaikki opiskelijat kokoontuvat Melissaan. Perinteistä iltajuhlaa ei järjestetä.

·         Syksyn lakkiaiset Kemin lyseon lukion auditoriossa la 3.12. klo 13.00. Lakkiaisharjoituk­set pidetään to 1.12. klo 18.00 auditoriossa. Yo-lakit mukaan nimellä varustettuna.

·         Rovaniemen ammattikorkeakoulun esittely auditoriossa to 8.12.klo 11.30 auditoriossa. OP-3 kurssilaiset ja muutkin kiinnostuneet paikalle.

·         Hakekaa edellisten jaksojen aikana tehdyt kuvataiteen työt kuvataideluokasta perjantaihin mennessä

·         Abiturienteille järjestetään koulutus/ammatinvalinnanohjausta viikosta 49 alkaen. Ajanvarauksia voi tehdä huomisesta lähtien opon työhuoneessa.

·         Koulun Facebook-ryhmä: Koululle on perustettu Facebook-ryhmä, jossa henkilökunta tiedottaa tärkeistä asioista, kuten tapahtumista, vierailuista, ilmoittautumisista ja juhlista. Ryhmän nimi on Kemin lyseon lukio.

Ryhmässä myös opiskelijat voivat kysellä ja ilmoitella ajankohtaisista asioista. Ryhmä ei korvaa Wilma-viestejä vaan toimii sen rinnalla. Wilmaa täytyy edelleen seurata.
FB-ryhmän idea on olla vähän vapaampi foorumi, joka tavoittaa opiskelijat nopeasti.´Ryhmä ei korvaa myöskään oppilaskunnan omaa ryhmää OPKH Kemin lyseon lukio. Se saa jatkossakin säilyä oppilaskunnan foorumina, jonka vetovastuu on opiskelijoilla. Siihenkin ryhmään kannattaa liittyä!

TOIMI NÄIN: Näpyttele itsesi Facebookiin, kirjoita hakukenttään Kemin lyseon lukio ja liity ryhmään. Ryhmä on julkinen, joten liity ja kutsu kaverisikin! Tiedä, mistä koulu puhuu liity lukion Facebook-ryhmään!.

·         Kalenterissa on 3.jakson koeviikon lukujärjestyksen osalta virhe. Torstaina 3.2.2012 ruokailun jälkeinen tunti alkaa klo 12.00 eikä klo 11.40.

·         Seuraava ryhmänohjaus pidetään 15.12.klo 11.40