Ryhmänohjaus 15.12.2011

                                         

  • Korotuskokeet pidetään ma 16.1. klo 15.00 auditoriossa. Ilmoittautuminen opinto-ohjaajan työhuonee­seen viimeistään ti 20.12. Täytä punainen lomake ja pudota se laatikkoon.
  • Humanistinen ammattikorkeakoulu esittäytyy Kemin lyseon lukion auditoriossa ma 19.12.klo 11.30. OP-3 kurssilaiset ja muut kiinnostunet seuraamaan.
  • Kemin lyseon lukion joulujuhla pidetään torstaina 22.12. klo 18.00 Kemin pirtillä (Kauppakatu 5). Kaikki opiskelijat osallistuvat juhlaan.
  • Kevätlukukausi alkaa maanantaina 9.1.2012 normaalin lukujärjestyksen mukaisesti.
  • Koulun Facebook-ryhmä: Koululle on perustettu Facebook-ryhmä, jossa henkilökunta tiedottaa tär­keistä asioista, kuten tapahtumista, vierailuista, ilmoittautumisista ja juhlista. Ryhmän nimi on Kemin lyseon lukio.

Ryhmässä myös opiskelijat voivat kysellä ja ilmoitella ajankohtaisista asioista. Ryhmä ei korvaa Wilma-viestejä vaan toimii sen rinnalla. Wilmaa täytyy edelleen seurata.
FB-ryhmän idea on olla vähän vapaampi foorumi, joka tavoittaa opiskelijat nopeasti.´Ryhmä ei kor­vaa myöskään oppilaskunnan omaa ryhmää OPKH Kemin lyseon lukio. Se saa jatkossakin säilyä oppilaskunnan foorumina, jonka vetovastuu on opiskelijoilla. Siihenkin ryhmään kannattaa liittyä!

TOIMI NÄIN: Näpyttele itsesi Facebookiin, kirjoita hakukenttään Kemin lyseon lukio ja liity ryh­mään. Ryhmä on julkinen, joten liity ja kutsu kaverisikin! Tiedä, mistä koulu puhuu liity lukion Fa­cebook-ryhmään!.

  • Kalenterissa on 3.jakson koeviikon lukujärjestyksen osalta virhe. Torstaina 3.2.2012 ruokailun jälkei­nen tunti alkaa klo 12.00 eikä klo 11.40.
  • Seuraava ryhmänohjaus pidetään 12.1.2012 klo 11.40 kotiluokissa

 

ABITURIENTTIEN ON HUOMIOITAVA SEURAAVAT ASIAT:

·         Abiturienteille järjestetään koulutus/ammatinvalinnanohjausta kolmannella jaksolla. Ajanvarauksia voi tehdä opon työhuoneessa.

·         Kirjoitettavien aineiden pakolliset kurssit on oltava tehtynä ennen yo-koetta. Jos näin ei ole, Ylioppi­lastutkintolautakunta ei anna kokelaan osallistua kyseisen aineen kokeeseen.  Myös syventä­vät kurs­sit kirjoitetta­vista aineista tulee suorittaa.

  • Kevään abi-infoihin on osallistuttava, samoin preliminääreihin ja tentteihin. Abi-infopäiviä on tarvitta­essa muulloinkin kuin kalenteriin on merkitty, päivistä tiedotetaan.
  • Lukion oppimäärä 75 kurssia on suoritettava viimeistään 19.4.2012 mennessä.
  • Yhteishakujen hakuajat syksyllä 2012 alkaviin koulutuksiin:
  1. Ammatillinen koulutus ja ylioppilaspohjaiset ammatilliset tutkinnot 27.2. -16.3.2012. Nettihaku osoit­teessa www.haenyt.fi. Voit harjoitella hakua demolla.
  2. Ammattikorkeakoulujen vieraskieliset koulutusohjelmat 9.1. -14.2.2012. Huomaa, että haku päättyy jo helmikuun puolessavälissä. nettihaku osoitteessa www.admissions.fi

Ammattikorkeakoulujen suomen- ja ruotsinkielinen koulutus, aikuiskoulutus ja ylemmät amk-tut­kinnot 5.3.-3.4.2012. Nettihaku osoitteessa www.amkhaku.fi. Voit harjoitella hakua de­molla 1.1.2012 lähtien

  1. Yliopistojen yhteishaku 5.3.-3.4.2012. Poikkeuksena ovat Sibelius-Akatemian, Teatterikor­keakoulun koulutukset, joihin hakuaika päättyy jo 16.3.2012. Nettihaku osoitteesta www.yliopistohaku.fi. Ei demoa, mutta katso ohjeet hakemisesta www.yliopistohaku.fi àOhjeet, kohta 10 tai Koulutusnetistä www.koulutusnetti.fi à Miten haen àHakulomakkeen täyttöohje ja Hakijapalvelun käyttöohje

Hakuaika päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 16.15. Hakemisen yhteydessä teidän tulee selvittää, tuleeko pääsykokeeseen erillistä kutsua vai kutsutaanko kaikki, mahdolli­set ennakkotehtävät tai portfoliot, lähetettä­vät liitteet tai todistukset. Arvosanat hakemuksiin laitetaan viimeisen todis­tuksen perusteella, Ylioppilastut­kintolautakunta toimittaa lopulliset arvosanat oppilaitoksiin. MUISTAKAA EHDOTTOMASTI TALLEN­TAA TAI TULOSTAA HAKEMUKSENNE! Hakusivustot on avattu, käykää tutustumassa.