Ryhmänohjaus 11.2.2013


  • Jaksotodistuksien jakaminen. Ryhmänohjaajat – tarkistakaa oppilaidenne suoritukset ja kurssi­määrät. Tarkistatteko myös muut mahdolliset puutteet opintosuorituksissa, esim. vä­häiset suori­tukset jossakin tietyssä aineessa ja hylättyjen kurssien määrän. Abeilla tulisi olla suoritettuna 75 kurssia – kaikki pakolliset ja tarpeellinen määrä syventäviä ja soveltavia. Jos kursseja puuttuu, niitä voi suorittaa vielä neljännellä jaksolla. HUOM! Abiturienttien, jotka ovat vaihtaneet pitkästä matematiikasta lyhyeen, tulee huomioida, että pitkän matematiikan hylättyjä kursseja (arvosana 4) ei lasketa kurssikertymään. 11-ryhmillä kursseja tulisi olla 48 -52, 12-ryhmillä 18- 20.
  • Ensim­mäisen ja toisen vuosikurssien opiskelijoiden on palautettava jaksotodistus ryh­mänohjaajalle varustet­tuna opiskelijan huoltajan allekirjoituksella. (sopikaa ryh­männe kanssa milloin ja miten).
  • Heikko opintomenestys voi kertoa esimerkiksi lukihäiriöstä. Ro:t tarkastakaa vielä ryh­männe heikosti menestyvät opiskelijat ja ohjatkaa heidät Riika Tikkalalle. Opiskelijat voivat myös itse ottaa yhteyttä Riika Tikkalaan, mikäli epäilys lukihäiriöstä on herännyt
  • 3. jakson uusintakokeet pidetään ma 25.2. klo 15.00 ja ti 26.2. klo 14.30 auditoriossa ja tarvitta­essa luo­kassa 322. 
  • 3. jakson uusintakokeisiin ilmoittaudutaan Wilmassa. Sinne on laitettu kaikki 2. ja 3. jakson kurssit, joihin oppilas voi ilmoittautua. Ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 11.2.
  • Yli­oppilaskirjoitukset pidetään tänä keväänä kokonaisuudessaan koululla ja tämän takia käytä­vissä, etenkin 2. kerroksessa, on vältettävä metelöintiä. Kulkeminen luokkiin järjeste­tään koulun eteläpään kautta ja liikuntasalin puoleinen pääty rauhoitetaan. Luokkiin siirty­minen ja luokista pois siirtyminen tapahtuu aina opettajan johdolla. Ylioppilaskirjoi­tukset jatkuvat kuunteluilla 11 -13.2. ja jatkuvat kirjallisilla kokeilla hiihtoloman jälkeen.
  • Peräpohjolan Opistolla järjestetään VAKAVA-valmennuskurssi kasvatusalan opintoihin täh­tääville 22. -26.4.2013. Lisätietoa opolta.

PENKKARIT JA WANHOJEN PÄIVÄ

  • Abiturientit saapuvat ke 13.2. klo 18.00 auditorioon valmistelemaan penkkareita. Kenraalihar­joitus pidetään noin klo 21.30 Maalit mukaan(ei spraymaaleja), jotta julisteiden tekeminen onnistuu.
  • Penkkaripäivän to 14.2. ohjelma:

-          aamutunti alkaa normaalisti klo 8.05

-          kaikki kokoontuvat toisen tunnin alussa auditorioon, jossa ohjelmaa noin klo 11 asti

-          ruokailu klo 11

-          klo 12 kokoonnutaan koulun pihalle hyvästelemään penkkariajelulle lähtevät abit ja toi­votetaan heille lukuintoa. Koulutyö päättyy muiden osalta tähän

-          Wanhojen tanssiharjoitukset Tervahallilla klo 12 -14

  • Wanhojen päivä pe 15.2.

-          suurimmalla osalla 2. vuosikurssin opiskelijoista ei ole tunteja, muilla normaali päivä, paitsi klo 13.30 seu­ra­taan Wanhojen tanssia koulun käytävillä. Koulupäivä päättyy tämän jälkeen

-          Iltatanssien harjoitukset alkavat Tervahallilla klo 17.00, tanssit alkavat klo 18

ABIT: Jos haluat ammatinvalinnanohjausaikoja, ota yhteys joko Anneen tai Jukkaan. Voit laittaa viestiä wilman kautta. Katsokaa ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen hakuohjeet Opon tiedotteista.