Ryhmänohjaus 31.3.2011

 

  •  Koeviikko 31.3 -8.4.2011.  Keskiviikkona 13.4.2011. neljännen jakson kokeiden palautuksia klo 8.05 -10.45.

 

  •  Kerätään opiskelijoilta heille aiemmin jaetut jaksotodistukset, mikäli he eivät ole niitä palauttaneet. Tarkistetaan, että kaikki opiskelijat ovat tehneet ensi vuoden valinnat – valinnat on tehtävä tämän viikon aikana. Syksyllä ylioppilaskirjoituksiin osallistuvien on lisäksi kirjattava jaksotodistukseen aine, jonka kokeeseen aikoo osallistua.

 

  • 4. jakson uusintakokeet ja korotuskokeet pidetään ma 2.5. klo 15.00 ja ti 3.5.klo 14.30 auditoriossa. uusintakokeissa voi uusia hylättyjä kursseja tai suorittaa puutteellisia kurssin osioita. Korotuskokeissa korotetaan hyväksyttyä arvosanaa. Korotuskokeisiin ilmoittaudutaan opon työhuoneesta saatavalla lomakkeella viimeistään ti 19.4.

 

·         Kerrataan uusintakokeisiin ilmoittautuminen:

1.   Kaikki ilmoittautuvat uusintakokeisiin entisellä lomakkeella:

  1. Hylätyn arvosanan saaneet ilmoittautuvat kokeen palautuksen yhteydessä opettajalle, jolloin opettaja kertoo tukiopetuksen ajankohdat.
  2. Edellisellä jaksolla hylätyn arvosanan saaneet ilmoittautuvat opettajalle, jolloin myös kerro­taan tukiopetuksen ajankohdat.

Uusintakokeisiin osallistuminen edellyttää tukiopetukseen osallistumista.

  1. Kokeeseen ensimmäistä kertaa osallistuvat ilmoittautuvat kokeen palautuksen yhteydessä opettajalle.

Tukiopetukseen osallistuminen on suotavaa mutta vapaaehtoista.

 

  •  4. jakson kurssien puutteelliset suoritukset (todistuksessa P) on suoritettava seuraavan jakson aikana. Tämä koskee myös taideaineita kuten kuvaamataitoa, musiikkia ja liikuntaa

 

  • Perjantaina 8.4.2011 järjestetään Unicef-kävely klo 11.40- 13.00 koulun henkilökunnalle ja oppilaille. Kävelyvarustus. Hankkikaa sponsoreita.

 

  •  Rovaniemen ammattikorkeakoulun fysioterapian koulutusohjelman esittely auditoriossa ma 11.4. klo 11.30. Esittelijänä toimii koulumme entinen oppilas Ville Kotajärvi.   

      

  •   Varjovaalit järjestetään tänään klo 10 -12.30 ala-aulassa. Osallistu!

 

  • Viidennellä jaksolla opiskelijoille järjestetään ylioppilaskirjoituksiin liit­tyvää tiedotusta ja ohja­usta, joka kuuluu pakolliseen OP 2-kurssiin. Syksyn 2011 ylioppilaskirjoituksiin osallistuvat toisen vuosikurssin ja talossa olevat kol­mannen vuosikurssin opis­kelijat kokoontuvat 5. jakson aikana kolme kertaa ohjauk­siin Oh­jaus tapahtuu ryh­missä ja opinto-ohjaaja aikatauluttaa ohjaukset si­ten, että kaikki opiskelijat voivat osallistua niihin. Listat ryhmistä tulevat lukion ilmoitustaululle ensi viikolla. Opiskelijoiden tu­lee ilmoittautua ryhmiin mahdollisim­man pian. Ensimmäi­set ohja­usajat ovat viikolla 15 eli 11. -15.4.